ict4FREE

Over ons

Ons team

Frans Hazekamp

Als Voorzitter / secretaris van het bestuur ben ik met heel veel verschillende zaken bezig bij ICT4FREE. Zo ondersteun ik de techneuten bij al hun activiteiten en hou een oogje op afspraken die we maken met onze klanten, de deadlines en dat soort dingen. Als bestuurslid hou ik me met de andere bestuursleden bezig om nieuwe dingen te ontwikkelen en te zorgen dat dat wat we doen nog beter en gestroomlijnder gaat. Dat doen we met een leuke en zeer diverse club mensen.

Meer over mij:

  • Functioneel beheerder (waarbij ik zorg dat diverse applicaties goed werken).
  • Zoveel mogelijk op vakantie met onze caravan.
  • En verder dingen die de meeste mensen doen zoals lezen, lekker eten, tv kijken en sporten.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.facebooktwitter

Doe mee

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en vooral ook professionele vrijwilligers die iets kunnen toevoegen aan de skills die we al in huis hebben. Soms werven we via een specifieke vacature, maar als jij ons skills te bieden hebt voor een functie waarvoor we op dit moment niet specifiek werven, dan horen we graag waarom jij vindt dat we jou in ons team moeten opnemen!

Heb je interesse om vrijwilliger te worden of of voor een van onze vacatures, neem dan contact op via ons contactformulier.