ict4FREE

Over ons

Ons team

Lutfi

Ik vind het leuk om in mijn vrije tijd klanten te helpen met hun ICT uitdagingen en zo ook bij te blijven met software die ik op mijn werk niet veel gebruik. Ik woon nog niet zo lang in Nederland en wil ook graag op deze manier mijn Nederlands oefenen. In het dagelijks leven ben ik een sofware engineer en heb ik 15 jaar ervaring in software ontwerp en ontwikkeling. Mijn specialisatie is webapplicaties in ASP.NET in zowel frontend als backend. Voor ICT4FREE klanten maak ik Joomla websites en ontwerp ik oplossingen met behulp van Office 365.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Doe mee

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en vooral ook professionele vrijwilligers die iets kunnen toevoegen aan de skills die we al in huis hebben. Soms werven we via een specifieke vacature, maar als jij ons skills te bieden hebt voor een functie waarvoor we op dit moment niet specifiek werven, dan horen we graag waarom jij vindt dat we jou in ons team moeten opnemen!

Heb je interesse om vrijwilliger te worden of of voor een van onze vacatures, neem dan contact op via ons contactformulier.