ict4FREE

Over ons

Ons team

Ricardo

Ik ben in 2015 bij ICT4FREE gekomen omdat ik graag een bijdrage wilde leveren aan goede doelen en mensen te helpen met ICT projecten. Ik werk vooral aan projecten die te maken hebben met systemen, hardware en netwerk, maar ik ontwikkel ook af en toe websites. 
In mijn carriere heb ik vooral gewerkt in de ICT (dat doe ik nu ook) en ICT4FREE biedt mij de gelegenheid om mijn vaardigheden te gebruiken om iets voor het goede doel te doen. Daarnaast biedt het me de mogelijkheid om interessante mensen te ontmoeten en mijn Nederlands te oefenen.

Meer over mij:
  • Muziek
  • Reizen
  • Films en Series
  • Fotografie

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Doe mee

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en vooral ook professionele vrijwilligers die iets kunnen toevoegen aan de skills die we al in huis hebben. Soms werven we via een specifieke vacature, maar als jij ons skills te bieden hebt voor een functie waarvoor we op dit moment niet specifiek werven, dan horen we graag waarom jij vindt dat we jou in ons team moeten opnemen!

Heb je interesse om vrijwilliger te worden of of voor een van onze vacatures, neem dan contact op via ons contactformulier.