ict4FREE

Over ons

ICT4FREE, het publieke gezicht van de ideële stichting "Any Key", werkt sinds 2001 aan een betere wereld door andere goede doelen te helpen met diverse ICT oplossingen. Onze vrijwilligers zijn geëngageerde ICT professionals die door hun opleiding en/of werk veel ervaring hebben met de taken die ze bij ICT4FREE vervullen.

ICT4Free Team

Onze vrijwilligers zijn allen professionals die door hun opleiding en/of werk veel ervaring hebben opgedaan met de taken die ze bij ICT4FREE vervullen. Veel van hen hebben hebben een vaste baan in de ICT-branche, naast hun vrijwillgerswerk. Ontmoet ons team.

Organisatie 

ICT4FREE is het publieke gezicht van de ideële stichting Any Key, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 28091246. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door een team van vrijwilligers bestaande uit:

Bestuur

Het bestuur van ICT4FREE  is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken van de stichting, voor het financiële aspect en voor de communicatie met en inzet van de vrijwilligers. De stichting heeft een bestuur dat idealiter bestaat uit vier personen.

Technische specialisten

Alle technisch specialisten van ICT4FREE hebben heel veel ervaring op verschillende ICT terreinen. In hun dagelijks (werkende) leven zijn zij ook veelal met diverste ICT-projecten bezig. Bijvoorbeeld als (website)programmeur of als netwerkbeheerder.

Projectleiders

Aan elk project wordt een projectleider toegevoegd. Aan het begin van het project maakt u met de projectleider afspraken over de doelstelling, aanpak en planning van het project. De projectleider is betrokken bij de initiele concrete afspraken die u maakt met de uitvoerende technisch specialist en gedurende het project houdt de projectleider vinger aan de pols over de voortgang. Zowel u als de uitvoerende technisch specialist kan bij de projectleider terecht als er aanpassingen nodig zijn in de uitvoering en/of planning van het project.  

Communicatiemedewerker(s)

Het bestuur wordt bijgestaan door vrijwilligers die via hun opleiding of beroep affiniteit en/of ervaring hebben met de communicatie-wereld. Zij verzorgen de communicatie van ICT4FREE maar kunnen ook klanten adviseren bij bijvoorbeeld het maken van een aantrekkelijke website of het opzetten van een digitale nieuwsbrief.

Adres

ICT4Free heeft geen eigen kantoorruimte, maar maakt dankbaar gebruik van werkruimte die om-niet beschikbaar gesteld wordt (in Leiden en Rijswijk) voor onze gemeenschappelijke bijeenkomsten. 

Postadres:
ICT4FREE
Glazenmakerstraat 14
2645 KX Delfgauw