Wij doen

Wat wij doen

Voorbeelden van uitgevoerde projecten

Dutch Coastal Rowing

Dutch Coastal Rowing

Wat: database applicatie
Wanneer: 2016 

Als bestuurslid van de Dutch Coastal Rowing (DCR) club was ik op zoek naar kennis en ervaring om voor onze nieuw opgerichte roeivereniging een database te ontwikkelen waarmee onze leden van verschillende roeiverenigingen zich kunnen opgeven voor deelname aan roeitochten en trainingen.
Via mijn roeivereniging RV De Laak werd ik geattendeerd op de vrijwilligers van ICT4free. Al vrij snel na mijn eerste email volgde een afspraak met Eric en Paul. Hun benadering voor de opbouw van een database werd voor beide partijen vanaf het begin een win-win-situatie waarbij zij leerden hoe de DCR als vereniging opereert en ik mij bewust werd van allerlei processen waaraan ik vanuit mijn positie als roeier automatisch geheel aan voorbij ging.
Het toch complexe project werd mijns inziens inhoudelijk zeer snel vorm gegeven en volledig opgezet conform onze wensen. Met name het hoge niveau aan kennis en ervaring maar ook de betrokkenheid van de ICT4Free vrijwilligers heb ik vanaf het begin tot aan de afsluiting van het project als zeer plezierig en leerzaam ervaren. ICT4free is een hele leuke en bekwame groep vrijwilligers op het gebied van de ICT die ik nog heel veel mooie projecten toewens waaraan nog vele andere organisaties profijt en plezier gaan beleven.

 Meer informatie over Dutch Coastal Rowing (DCR) club: http://dutchcoastalrowing.nl/