Wij doen

Wat wij doen

Voorbeelden van uitgevoerde projecten

DKV

De Kunstverleners

Wat: Office 365 installatie
Wanneer: 10/2014 – 2015 – 11/2016

Na onze eerste contacten met de voorzitter van iCT4Free Elger van der Avoird, werden de IT wensen van onze stichting in kaart gebracht. Hiervoor kwam ook al snel zijn collega Wouter Schutten mee naar onze iT-avonden. Hij heeft geweldig analytisch, zeer zorgvuldig en met heel veel geduld in kaart gebracht, wat wij voor onze werkzaamheden nodig zouden hebben.

En dit was nogal wat. Het bleek b.v. al snel dat we niet binnen de kaders van welk CRM systeem dan ook zouden passen, omdat we met veel meer partijen te maken hebben. Uiteindelijk kwam Wouter uit op het nog nieuwe Office 365 non-profit, dat is ontworpen om IT-taken voor organisaties zo eenvoudig mogelijk te maken. Toen dit de oplossing bleek, hielp hij ons dit via TECHSOUP.NL gedoneerd te krijgen.

Wij - De Kunstverleners - zijn een kleine organisatie en werken op verschillende locaties. We kunnen nu gebruik maken van mogelijkheden en geïnstalleerde office-software, maar hebben ook overal de beschikking over onze beveiligde online-omgeving door de gedeelde beschikbaarheid van de cloud. Iedereen kan zelfs werken vanaf eigen smartphone, laptop en tablet.

Nadat alles op de juiste manier is ingeruimd, kunnen we ons meer gaan richten op onze doelstellingen. Als er aanpassingen, wijzigingen of problemen zijn, kunnen we deze zelf oplossen in de beheerportal. Gelukkig heeft Wouter voor onze specifieke situatie nog een aantal helder te volgen handleidingen gemaakt.

Donaties via iCT4Free
Wouter Schutten, eerder genoemd en één van de bevlogen en professionele vrijwilligers die voor onze ICT-oplossingen al zoveel betekent, zorgde er ook samen met zijn iCT4Free collega’s nog voor dat er via bedrijven vanuit hun netwerk twee passende computers gedoneerd werden! We willen hem, Arwin Visser, Ricardo Silva, Elger van der Avoird, de collega’s en de bedrijven waardoor deze gedoneerd werden héél hartelijk bedanken hiervoor!

Stichting De Kunstverleners wil door middel van kunst en kunstbeoefening een positieve bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven voor mensen die van zorg afhankelijk zijn.
Wilt u weten wat we mede door deze geweldige iCT4Free-ondersteuning kunnen doen vanuit onze doelstelling?
Kijk op onze site www.dekunstverleners.nl