Wij doen

Wat wij doen

Voorbeelden van uitgevoerde projecten

global network womens shelter

Global Network of Women’s Shelters

Wat: Website en Organisatie database
Wanneer: 2017-2018

Het Global Network of Women’s Shelters is een internationale organisatie met een werkstichting gevestigd in Den Haag. Gezien het internationale karakter vindt communicatie doorgaans digitaal plaats.
In 2016 ontdekten we dat onze bestaande website niet veilig meer was (gehackt??).
We kwamen in contact met ICT4free en kwamen bij hen met de vraag of ze ons konden helpen met de website.
Een jaar lang heef Paul de Jong ons met veel geduld geholpen. Onze deskundigheid over ontwerp en beheer van een website was namelijk niet erg groot en hij moest dus veel uitleggen. Hij zorgde ervoor dat de bestaande website weer toegankelijk werd.
Onze website was ook dringend aan vernieuwing toe en dankzij zijn deskundigheid is het gelukt om in 2017 de website om te bouwen in een moderne website met ruimte voor foto's, nieuwsrubrieken en de geschiedenis van ons netwerk.
Ook ontwierp hij voor ons databases voor verschillende organisatietypes, zodat het in de toekomst mogelijk wordt om wereldwijd de informatie over verschillende organisaties te verzamelen en openbaar te maken.
We zijn onder de indruk van zijn deskundigheid, geduld en de precieze manier  waarop hij het hele project gemanaged heeft.  ICT4free vervult een fantastische functie voor non-profit organisaties met weinig of geen middelen!

Voor meer informatie over het global network of Women's shelters: http://www.gnws.org