Wij doen

Wat wij doen

Voorbeelden van uitgevoerde projecten

 

HKKlogo

Haags Kleinkoor

Wat: website
Wanneer: 2015/1016 

Het Haags Kleinkoor is een klein kamerkoor dat al sinds 1977 bestaat en dat met veel plezier zingt uit het repertoire van componisten zoals bijvoorbeeld Schütz, Lasso, Tallis, Mendelssohn en onze dirigent Hans Jansen. We zingen vaak a capella, maar ook met begeleiding van diverse instrumenten. 

Onze website was dringend aan vernieuwing toe en dankzij de deskundigheid van ICT4FREE is het gelukt om in januari 2016 een aantrekkelijke website te lanceren met ruimte voor foto's, geluidsfragmenten, informatie over ons repertoire en duidelijke aankondigingen van onze optredens. 

Wij waren onder de indruk van de professionaliteit en de enthousiaste inzet van de projectleider en de technisch specialist van ICT4FREE. Na ieder overleg, waarin steeds goed geluisterd werd naar onze wensen en ideeën, volgde een verslag met de gemaakte afspraken die ondanks de drukke werkzaamheden van de technisch specialist altijd werden nagekomen. Stap voor stap heeft ICT4FREE ons meegenomen in de ontwikkeling van het proces en ons laten zien wat er mogelijk is. Het resultaat mag er zijn: een mooie en duidelijke website die we als klein koor goed zelf kunnen onderhouden en aanpassen. 

Onze hartelijke dank daarvoor!

Meer informatie over Haags Kleinkoor: www.haagskleinkoor.nl