Wij doen

Wat wij doen

Voorbeelden van uitgevoerde projecten

IMC Weekendschool

IMC Weekendschool

Wat: Vrijwilligers Aanmeld Formulier
Wanneer: 2019

Stichting IMC Weekendschool biedt aanvullend, motivatiegericht onderwijs aan ruim 2.400 leerlingen van 10-14 jaar door het hele land. Zij laten nieuwsgierige jongeren kennismaken met enthousiaste professionals en hun uiteenlopende vakgebieden. Ons doel? Jongeren van alle niveaus zó te kunnen opleiden dat ze gemotiveerd hun plek kunnen innemen in de samenleving. Op de weekendschool ontmoeten jongeren in de leeftijd van 10 tot 14 jaar iedere zondag bevlogen professionals (vrijwilligers), die komen vertellen over hun beroep. Samen gaan ze aan de slag met het échte werk, in de klas, maar ook op excursie naar bijvoorbeeld de rechtbank, een ziekenhuis of bouwplaats.

Elke zondag doen vrijwilligers mee met het programma, daarvoor ondertekenen zij een vrijwilligersovereenkomst. Nu speelde bij ons als een tijdje de wens om dit formulier te digitaliseren, zodat vrijwilligers dit zelf van tevoren kunnen invullen en meteen een kopie van de overeenkomst ontvangen. Paul de Jong heeft dit voor ons mogelijk gemaakt door een online invulformulier te ontwikkelen die aansluit bij de huidige stijl van onze website. Hij creëerde een koppeling, waardoor de vrijwilliger het document met alle opgegeven informatie meteen kon genereren. Daarbij zorgde Paul ervoor dat de stichting een kopie van het document ontvangt voor documentatie.

De samenwerking met ICT4Free en met name Paul hebben wij als zeer prettig ervaren. Hij is erg kundig, secuur en duidelijk in zijn aanpak. De communicatie is helder en hij reageert vlot op vragen en aanmerkingen. Wij zijn heel erg blij met het resultaat en het professionele handelen van Paul.